Hrvatski speleološki poslužitelj (Komisija za speleologiju Hrvatskog planinarskog saveza = Speleological Committee of the Croatian Mountaineering Association : Speleološki odsjek Velebit = Speleological Section Velebit, 1997)
Mrežne stranice s informacijama o špiljama i jamama u Hrvatskoj, aktualnim speleološkim istraživanjima, rezultatima znanstvenih i stručnih istraživanja krških fenomena te o speleološkim organizacijama i aktivnostima