Godišnjak Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci : Annual report Faculty of Engineering University of Rijeka (Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci = Faculty of Engineering University of Rijeka, 2008)
Mrežne stranice godišnjaka koji donosi prikaz ustroja i načina rada institucije u protekloj akademskoj godini.