Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije (Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije, 2006)
Web stranice društva čiji je cilj poticanje osnivanja i razvitka svih vrsta knjižnica i širenje zanimanja društva za knjigu i knjižnice.