Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije - Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije (Klanjec) (Klanjec : Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije, 2006)
Web stranice društva čiji je cilj poticanje osnivanja i razvitka svih vrsta knjižnica i širenje zanimanja društva za knjigu i knjižnice.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.kdkz.hr/index.php
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.12.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 25.7.2019.)
Keywords: Knjižničarsko društvo Krapinsko-zagorske županije (Klanjec); Knjižničarstvo -- Krapinsko-zagorska županija