Općina Žakanje službene web stranice (Žakanje : Općina Žakanje, 2005)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 10.12.2008
Keywords: Lokalna samouprava -- Žakanje; Žakanje -- Vodiči