Općina Žminj (Žminj : Općina Žminj, 2006)
Službene mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 15.1.2009.
Keywords: Lokalna samouprava -- Žminj; Žminj -- Vodiči