Suvremena lingvistika (Hrvatsko filološko društvo: Zavod za lingvistiku Filozofskog fakulteta, 2008)
Mrežne stranice hrvatskog jezikoslovnog časopisa koji objavljuje znanstvene, pregledne i stručne radove iz različitih lingvističkih područja i disciplina.