Grad Drniš službene web stranice Grada Drniša. (Drniš : Gradsko poglavarstvo, 2007)
Službene mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:2.4.2009.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Drniš; Drniš -- Vodiči