Umjetnička predavanja Koste Strajnića ([S. n.], 1916)
Sadržaj: na podlozi jarko crvene boje smještena je bijela figura koja drži cvijet plave boje koji je naglašen prikazanom veličinom. U dnu plakata, smješten je naslov, bijele boje