Vesna Buterin novo lice Rijeke. - Buterin, Vesna (Rijeka : Gradski odbor Hrvatske demokratske zajednice Grada Rijeka, 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 28.4.2009
Keywords: Buterin, Vesna -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnice -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.