Anto Đapić - Đapić, Anto ([S. l. : s. n.], 2011)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://antodjapic.com
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 28.4.2009
Keywords: Đapić, Anto -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnici -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.