Ranko Ostojić za gradonačelnika Split 2009. - Ostojić, Ranko (Split : [s. n.], 2009)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 28.4.2009
Keywords: Ostojić, Ranko -- Izborna kampanja -- 2009.; Gradonačelnici -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.