Prirodopis životinjstva : sa 205 bojadisanih slikah - Mařik, Vjenceslav Zaboj (U Zagrebu : L. Hartman, 1865)
[I. dio 1. red. Sisavci.] II. dio 2 red. Ptice. III. dio 3-5 red. Vodozemci, ribe i mekušci. IV. dio 6-12. red. Bube i ostale niže životinje.
Puno ime autora: Vjenceslav Zaboj Marik.
Keywords: Zoologija -- Udžbenici