Fond za naknadu oduzete imovine (Fond za naknadu oduzete imovine, 2008)
Web-stranice s informacijama o postupku naknade oduzete imovine u novcu i u obveznicama Republike Hrvatske, a i o provedbi prodaje nacionaliziranih i konfisciranih stanova u Hrvatskoj.