Fond za naknadu oduzete imovine - Fond za naknadu oduzete imovine (Zagreb) (Zagreb : Fond za naknadu oduzete imovine, 2008)
Web-stranice s informacijama o postupku naknade oduzete imovine u novcu i u obveznicama Republike Hrvatske, a i o provedbi prodaje nacionaliziranih i konfisciranih stanova u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.4.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 30.1.2023.)
Keywords: Fond za naknadu oduzete imovine (Zagreb); Denacionalizacija -- Hrvatska