Istrapedia (Pula : Istarska županija = Regione istriana, 2008)
Web-stranice regionalne online enciklopedije sa sadržajem vezanim uz istarsku povijest, kulturu i znanost.
Pristup: World Wide Web ; ranije na URL: http://istrapedia.hr/hrv/home
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.4.2009. ; zadnji opis prema verziji dana: 16.3.2020.)
Ranije urednica: Slavica Tobok.
Tekst na hrv. i na tal. jeziku.
Keywords: Istra -- Enciklopedije