Lokalni izbori (Institut za nove medije i e-demokraciju, 2009)
Web-stranice koje donosi novosti, istraživanja, stručne i znanstvene tekstove o lokalnim izborima, fenomenu personalizacije izbora i izbornim kampanjama.