Marina Lovrić županica Sisačko-moslavačke županije. - Lovrić, Marina (Sisak : M. Lovrić, 2010)
Mrežne stranice kandidata za lokalne izbore 2009
Pristup: World Wide Web
Opis građe dana: 14.5.2009
Keywords: Lovrić, Marina -- Izborna kampanja -- 2009.; Županice -- Hrvatska -- Izborna kampanja -- 2009.; Lokalni izbori -- Hrvatska -- 2009.