Gradnja poslovne zgrade Željpoh (Ferimport) na Trgu maršala Tita u Zagrebu - Vukadin, Ana (Array, 2007)
U članku je analiziran projekt i gradnja poslovne zgrade tvrtke Željpoh (Ferimport) u Zagrebu, moderne interpolacije Stanka Fabrisa u historicističko okružje Trga maršala Tita. Autorica pokušava utvrditi u kojoj se mjeri postojeća zgrada razlikuje od izvornoga projekta, kako je originalno zamišljena, što je sve utjecalo na njezinu realizaciju i zašto je od samoga početka nailazila na podijeljeno mišljenje struke i javnosti