Modeliranje športskih dvorana - Poljanec, Goran (Array, 2007)
Na primjeru tri izvedene športske dvorane prikazan je novi model organizacije njihovih sadržaja. 'Vertikalna' separacija sadržaja, umjesto uobičajene 'horizontalne' strukture, nov je metodološki pristup rješavanju problema u projektiranju športskih dvorana na specifičnim lokacijama