Starogradsko polje : arheologija mediteranskog krajolika ([Agencije za upravljanje Starogradskim poljem ?], 2009)
Mrežne stranice projekta Starogradsko polje na otoku Hvaru - najbolje sačuvanoj antičkoj parcelaciji zemljišta, zbog čega je 2008. taj krajolik upisan na UNESCO Listu svjetske baštine.