Zimzeleni pojas Jadranskog primorja : biljno-geografske studije - Adamović, Lujo ([s. n.], 1900)
Opisi morske obale, krševa, pašnjaka, stijena, kamenjara, zidina, šuma, bara, nazivi biljaka koji su na području Jadranskog primorja.