Zimzeleni pojas Jadranskog primorja : biljno-geografske studije - Adamović, Lujo ([S. l.] : [s. n.], 1900)
Opisi morske obale, krševa, pašnjaka, stijena, kamenjara, zidina, šuma, bara, nazivi biljaka koji su na području Jadranskog primorja.
Om. nasl.
Puno ime autora: Lujo Adamović.
P. o.: Glas, izd. Srpska kraljevska akademija nauka: br. 3, 1900.
Bilješke str. 179-183. i uz tekst
Keywords: Šume -- Hrvatsko primorje -- 19.-20.st.; Zimzeleno drveće -- Hrvatsko primorje; Hrvatsko primorje -- Biljke