Treatment outcomes and perception of social acknowledgment in war veterans : follow-up study - Ljubotina, Damir (Array, 2007)
Cilj: Odrediti ishode psihoterapije u ratnih veterana s post-traumatskim stresnim poremećajem (PTSP) i utvrditi osobni doživljaj društvenog priznanja.