Treatment outcomes and perception of social acknowledgment in war veterans : follow-up study - Ljubotina, Damir; Pantić, Zdenka; Frančišković, Tanja; Mladić, Martina; Priebe, Stefan (2007)
Cilj: Odrediti ishode psihoterapije u ratnih veterana s post-traumatskim stresnim poremećajem (PTSP) i utvrditi osobni doživljaj društvenog priznanja.
Bibliografija: 34 jed
Keywords: Posttraumatski stresni poremećaj -- PTSP -- Domovinski rat -- Hrvatski branitelji -- Ratni veterani -- Grupna psihoterapija -- Ishod psihoterapije -- Društveno priznanje -- Evaluacija psihoterapije