Izložba Proljetnog salona : Muzej za umjetnost i obrt, Wilsonov trg Br. 8., 17. XII - 17. I. 1920., Ulaz 2 Kn - Uzelac, Milivoj (Zagreb, 1920)
Sadržaj: tri prikaza slikara u pokretu. U dnu plakata smješten je naslov
Izvornik digitaliziran
Keywords: Litografija; Izložbe -- Hrvatski -- 1910. - 1920.