Općina Medulin (Medulin : Općina Medulin, 2007)
Mrežne stranice općine
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.medulin.hr/index.php?id=9
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 16.6.2009
Keywords: Lokalna samouprava -- Medulin; Medulin -- Vodiči