Modelling the recruiment effect in a small marine protected area : the example of saltwater lakeson the Island of Mljet (Adriatic Sea) - Peharda Uljević, Melita (Array, 2008)
U ovom se radu analizira mogućnost iseljavanja ličinki ugroženog školjkaša P. nobilis u malom zaštićenom morskom području–Malo Jezero (Mljet, Jadransko more)