Biometry, length-length and length-weight relationship of juveniles and adults of Atlantic bonito, Sarda sarda, in the eastern Middle Adriatic Sea - Zorica, Barbara (Array, 2008)
U radu su analizirani juvenilni i adultni primjerci palamide, Sarda sarda (Bloch, 1793), prikupljeni na području istočnog dijela srednjeg Jadranskog mora