Occlusion in patients with temporomandibular joint anterior disk displacement - Badel, Tomislav (Array, 2008)
Cilj studije bio je utvrditi korelaciju između statičnih i dinamičnih okluzivnih čimbenika u bolesnika s prednjim pomakom ploče temporomandibularnog zgloba te ih usporediti s okluzijom kod asimptomatskih osoba