Occlusion in patients with temporomandibular joint anterior disk displacement - Badel, Tomislav; Marotti, Miljenko; Krolo, Ivan, liječnik; Kern, Josipa; Keros, Jadranka (2008)
Cilj studije bio je utvrditi korelaciju između statičnih i dinamičnih okluzivnih čimbenika u bolesnika s prednjim pomakom ploče temporomandibularnog zgloba te ih usporediti s okluzijom kod asimptomatskih osoba
Bibliografija: 42 jed
Keywords: Okluzija -- Temporomandibularni zglob