DNA ploidy in thymoma and associated multiple primary malignancies in the same patient - Šitić, Sanda (Array, 2008)
Timom je rijetka neoplazma podrijetlom iz epitela timusa. Smješten je u prednjem gornjem medijastinumu. Timom može biti udružen s različitim vrstama dodatnih primarnih maligniteta, no čini se kako su najčešći kolorektalni adenokarcinom i rak štitne žlijezde