Intravitreal bevacizumab for neovascular glaucoma - Andrijević-Derk, Biljana (Array, 2008)
Cilj ove studije bio je procijeniti kratkotrajni učinak intravitrealne primjene bevacizumaba u skupini bolesnika s neovaskularnim glaukomom