Il culto d'Ercole a Pola - Sticotti, Piero ([Trieste : s. n.], 1908)
Štovanje najslavnijeg junaka rimske mitologije Herakla u Puli.
Om. nasl.
Piero Sticotti = Pietro Sticotti.
P. o.: "Archeografo triestino " ; ser. 3, vol. 4, 32 della raccolta.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Kultovi -- Pula (Hrvatska); Arheološki nalazi -- Pula (Hrvatska) -- Antika