Hrvatsko društvo klasičnih filologa : Philologorum classicorum societas Croatica (Hrvatsko društvo klasičnih filologa, 2008)
Mrežne stranice udruge koja u okviru svoga djelovanja radi na razvijanju, unapređenju i popularizaciji klasične filologije te na istraživanju antičke kulture i civilizacije.