Hrvatsko društvo održavatelja : Croatian Maintenance Society (Hrvatsko društvo održavatelja, 2004)
Web-stranice društva čiji je cilj da promicanjem znanja o održavanju fizičke imovine i razmjenom informacija među održavateljima u zemlji i svijetu podiže opću razinu efikasnosti i ekonomičnosti održavanja u Republici Hrvatskoj.