Izložba slika Joze Kljakovića : Muzej za umjetnost i umjetni obrt : Wilsonov trg 20. IV -1. V od 10-6 h (1920)
U gornjoj polovini plakata prikazane su četiri nage ženske figure, uskih vretenastih tijela, duge kose, u plesnom pokretu držeći se za ruke.