Stare crkve u zaleđu Splita i u Imotskoj krajini - Regan, Krešimir (Array, 2008)
Već je u prošlom napisu najavljeno kako će ubuduće ovi prikazi biti usmjereni prema ranokršćanskim, predromaničkim i ranoromaničkim crkvama na širokom području Dalmatinske zagore koje je bilo pomalo zanemareno tijekom opisa starih crkava ili njihovih ostataka uz obalu i na otocima od Dubrovnika do Splita i Trogira, Klisa