Eduard Čalić : povjesničar i publicist (Sveučilišna knjižnica, 2006)
Mrežne stranice o Eduardu Čaliću posvećene istraživanju nacizma, fašizma, antisemitizma, holokausta te uzroka i posljedica Drugog svjetskoga rata.