Eduard Čalić povjesničar i publicist. - Čalić, Eduard (Pula : Sveučilišna knjižnica, 2006)
Mrežne stranice o Eduardu Čaliću posvećene istraživanju nacizma, fašizma, antisemitizma, holokausta te uzroka i posljedica Drugog svjetskoga rata.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.10.2009.)
Autori tekstova: Petar Strčić i Bruno Dobrić
Keywords: Čalić, Eduard; Sveučilišna knjižnica (Pula) -- Akvizicije