Crveni šešir - Franković, Maja (2007)
Na horizontalnu pozadinu svijetlo zelenih mrlja položen je prikaz crvenog šešira koji kao da je u pokretu, dok iz njega ispadaju crvene točkaste mrlje. Uz šešir je položena tanka dugačka linija - prikaz štapa.