Crveni šešir - Franković, Maja (2007)
Na horizontalnu pozadinu svijetlo zelenih mrlja položen je prikaz crvenog šešira koji kao da je u pokretu, dok iz njega ispadaju crvene točkaste mrlje. Uz šešir je položena tanka dugačka linija - prikaz štapa.
Signatura d.d. ispod prikaza olovkom: Maja S. F. 2007.; l.d. olokvom: 4/9 ; s.d. ispod prikaza olovkom: Crveni šešir; d.d. suhi žig: MAJA S.F. GRAPHIC ART STUDIO BRSEČ, RIJEKA, PARIS
Keywords: Litografija