Hrvatski savez udruga pravnika u gospodarstvu
Mrežne stranice neprofitne strukovne udruge čiji su ciljevi ostvarivanje stručnih, znanstvenih i praktičnih aktivnosti svoga članstva te izučavanje gospodarstvenopravnih propisa i njihove primjene.