Hrvatski savez udruga pravnika u gospodarstvu - Hrvatski savez udruga pravnika u gospodarstvu (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski savez udruga pravnika u gospodarstvu)
Mrežne stranice neprofitne strukovne udruge čiji su ciljevi ostvarivanje stručnih, znanstvenih i praktičnih aktivnosti svoga članstva te izučavanje gospodarstvenopravnih propisa i njihove primjene.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 30.11.2009
Keywords: Hrvatski savez udruga pravnika u gospodarstvu (Zagreb); Korporativni pravnici -- Hrvatska