Cri online (Beijing : China Radio International, 2008)
Mrežne stranice čiji su sadržaj bilateralni odnosi između Kine i Hrvatske, raznovrsne i sveobuhvatne rubrike o Kini kao i kineska kultura.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana:1.12.2009
Keywords: Kina -- Odnosi -- Hrvatska; Hrvatska -- Odnosi -- Kina