Deutsche Botschaft Zagreb Njemačko veleposlanstvo u Zagrebu - Njemačka. Veleposlanstvo (Zagreb) (Zagreb : Njemačkog veleposlanstva)
Mrežne stranice njemačkog veleposlanstva
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana:11.12.2009
Keywords: Njemačka -- Diplomatski odnosi -- Hrvatska; Hrvatska -- Diplomatski odnosi -- Njemačka; Njemačka. -- Veleposlanstvo (Zagreb)