Udruga profesionalnih graditelja i restauratora gudačkih instrumenata Hrvatske (Udruga profesionalnih graditelja i restauratora gudačkih instrumenata Hrvatske, 2009)
Mrežne stranice organizacije s osnovnim ciljem promicanja znanja i umijeća gradnje i restauracije gudačkih instrumenata