Morski prizor : Zelena (2005)
Prikazana je scena u nedefiniranom prostoru u kojem dominira zelena boja, šumi ili livadi, u sredini se nalazi jezero. Oko njega stoje nagi ljudi u raznim pozama i životinje: ribe, ptice i psi.