Morski prizor : Zelena - Buntak, Tomislav (2005)
Prikazana je scena u nedefiniranom prostoru u kojem dominira zelena boja, šumi ili livadi, u sredini se nalazi jezero. Oko njega stoje nagi ljudi u raznim pozama i životinje: ribe, ptice i psi.
Signatura d.d. olovkom : Buntak; na poleđini olovkom : Buntak // Morski prizor // (zelena)
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akrilici