Duhovna obnova - Linić, Zvjezdan (Zagreb : Večernji.hr, 2009)
Blog franjevačkog svećenika.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.2.2010.)
Keywords: Duhovne vježbe -- Katolička crkva -- Blogovi; Duhovnost -- Katolička crkva -- Blogovi